Wij maken verfrissende videocontent met een heldere boodschap

Het laten maken van een recruitmentvideo is kostbaar, daar zijn we ons van bewust. Samen met onze partner produceren we onze video’s snel en betaalbaar. Dit doen we door te werken met slimme tools en een veelzijdige crew waardoor we minder mensen nodig hebben.

  • Video’s op social media worden sneller gedeeld dan platte wervingsteksten
  • Gevolg toename in het aantal sollicitaties en sollicitanten
  • Sluit beter aan dan een ‘ normale’ bedrijfsvideo, je sollicitant krijgt gerichte informatie over de vacature met een wervingsvideo
  • Generatie X,Y en Z zijn visueel ingesteld en vinden dit een prettige manier om snel met je organisatie kennis te maken

Waar wacht je nog op?

Als recruiter of marcom specialist weet je het inmiddels; talent is lastig te vinden op dit moment en dat gaat de komende tijd zeker niet veranderen. Wat doe je dan om als werkgever op te vallen en jezelf van de grijze massa te onderscheiden?

Juist! Zet een vacature video in om de potentiële sollicitant een goed beeld te geven van de organisatie maar vooral ook de functie inhoud.

Waar wacht je nog op? Step2go is recruitment specialist in online zichtbaarheid en heeft alle expertise in huis om tot de beste resultaten te komen. Wij zijn voornamelijk actief in Noord Brabant. Laten we snel een kop koffie drinken en kennismaken.

WhatsApp chat