Hallo daar! Wij zijn vacatures-in-Noord-Brabant!

Wij plaatsen de allermooiste vacatures bij fantastische werkgevers uit de hele regio

Met visualisatie en een betere inhoud maken wij vacatures die opvallen, realistisch zijn en aansluiten bij jouw doelgroep!

Het resultaat: 40% lagere marketing/werving kosten en kandidaten die beter aansluiten bij de inhoud van jouw vacature!

Wist je dat content met beeld 94% sneller wordt bekeken, dan alleen met tekst. De optimale manier dus om je vacatures op te laten vallen in een tijd waar niet altijd even makkelijk is de juiste kandidaten te vinden.

Waarom vacatures-in-Noord-Brabant?

Het idee achter ons vacatureplatform is het bieden van een volledig ‘verhaal’ voor de kandidaat. Dit doen we met een goed doordachte ‘user experience’ door middel van uniek beeldmateriaal, interviews én visualisatie. De werkzoekende krijgt een realistisch beeld van de functie en zal dus sneller en gerichter solliciteren. Een fantastische manier om aan kandidaten te laten zien wie jullie zijn, wat jullie doen en waar jullie voor staan. 

Met meer een van de mooiste platformen in nederland en meer dan 13.000 volgers op Facebook is vacaturesNoordbrabant de grootste vacature Facebook community in Noord-Brabant. Elke dag komen er nieuwe volgers / werkzoekende bij. En een ding weten we zeker….. ze hebben interesse in een nieuwe baan!

Ben je geïnteresseerd in onze diensten?